1. SC KON ELECTRONIC SRL este proprietarul si detinatorul site-ul bluetech-audio.ro Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

SC KON ELECTRONIC SRL nu poate garanta şi nu işi poate asuma raspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugam să verificati corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit, accesând link-ul aflat imediat sub specificaţii (unde acesta este prezent).

Valoarea maximă a obligaţiilor Societăţii faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garanţiile produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului bluetech-audio.ro beneficiează de garanţia obişnuită a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs va avea o data de garatie si valabilitate al producătorului.

Distrugerea parţială sau totală de pe produse sau a seriei sau deteriorarea acestuia duce la pierderea garantiei produsului.

3. Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONŢINUTUL SITE-ULUI bluetech-audio.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANŢELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL bluetech-audio.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI bluetech-audio.ro ŞI VA PUNE ÎN MIŞCARE CERCETAREA PENALĂ IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată competente din România.

 

5. Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului bluetech-audio.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu reprezentantii

KON ELECTRONIC SRL.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contâctandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

6. Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul bluetech-audio.ro sunt disponibile în limita stocului.

Preţurile produselor prezentate pe bluetech-audio.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

KON ELECTRONIC SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei sau in cazul unei cantitati mai mari de produse realizate intr-o singura comanda. În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată drept avans.

Voucherele si alte modalitati de fidelizare sau promotii nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

7. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 3 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri) şi/sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul, avans).

Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice L260/2007.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul.

In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului cu precizari pe AWB al refuzului, rugam sa ne contactati in momentul respectiv pentru a va putea oferii asistenta si a gasi o solutie convenabila pentru Dumneavoastra.

Orice mentiuni cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nuleToate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru electronic este de 1-3 zile din momentul validarii comenzii. In conditii speciale SC KON ELECTRONIC SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a clientului care a efectuat comanda.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta sau inexistenta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere de garantiei a calitatie si originalitatii produselor si a dreptului legal de a le returna.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Nu acceptam reclamatii ulterioare.

8. Modalităţi de plată

Pentru plata in avans cu OP sau virament direct se va utiliza contul IBAN: RO45BACX0000000026817000, Banca: UNICREDIT TIRIAC BANK, ROSETTI 

Dupa verificarea integritatii coletului direct la curier, acesta va va inmana o chitanta care reprezinta suma totala a coletului.

9. Denuntarea unilaterala a contractului

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile de returnare a produselor vor cadea in sarcina consumatorului.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4, Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Cuantumul sumelor ce urmeaza sa se returneze se stabilesc in functie de starea produsului returnat, in urma unei constatari.

Daca produsul prezinta un defect si nu face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare.

10. Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.

11. Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

SC KON ELECTRONIC SRL respecta legislatia in domeniu cu privire la incheierea si executarea contractelor la distanta. Conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaj original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare a produselor vor cadea in sarcina consumatorului iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Rambursarea banilor se face numai in contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu ramburs.

Toate produsele returnate trebuie să fie:

  • într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile
  • cu etichetele originale și în ambalajul original
  • cu toate accesoriile aferente
  • însoțite de cererea de returnare completată și semnată de către proprietarul produsului

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
  • Consumabile
  • Produse de ingrijire personala desigilate (epilatoare, periute de dinti, aparate de ras, aparate de tuns, etc)

Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

  • Expeditor: Nume Prenume ale persoanei care realizeaza returul
  • Adresa: Str. Nr. Oras, Judet ale persoanei care realizeaza returul
  • Destinatar: SC KON ELECTRONIC SRL
  • Adresa: Vatra Luminoasa Nr. 47, Bucuresti, telefon: 0722209699
  • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre bluetech-audio.ro, in contul indicat la completarea formularului.

Pentru orice alte detalii suplimentare: bluetech.audio.ro@gmail.com

În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este total de acord cu cele menţionate mai sus.